Installatören för avlopp i Göteborg

Har du problem med en vattenläcka? Behöver du sätta ett avlopp, eller renovera badrummet? Anlita Porthalla VVS AB i Göteborg! När du gör det är du självklart berättigad till ROT-avdrag, det vill säga att 30% av arbetskostnaden dras av direkt på din faktura.

 

Information om ROT-avdrag

Från och med 1 juli 2009 gäller nya regler för ROT –avdrag. Nedanstående information är klippt från skatteverkets hemsida:

Nytt system sedan 1 juli 2009

 

Den 1 juli 2009 infördes ett nytt system för att underlätta för den som vill ha skattereduktion

för hushållstjänster och byggtjänster. Systemet, som kallas fakturamodellen, innebär
att du får preliminär skattereduktion direkt vid köpet. Fakturamodellen innebär att en privatperson som köper hushållstjänster eller byggtjänster av en person som har F-skattsedel ska kunna komma överens med säljaren om att betalning endast ska göras med ca 1/3 av den angivna arbetskostnaden. Säljaren får begära utbetalning från Skatteverket med den del av arbetskostnaden (inklusive mervärdesskatt) som köparen inte har betalat. Detta belopp utgör köparens skattelättnad och tillgodoräknas honom som preliminär skattereduktion. Förfarandet innebär att köparen får skattelättnaden direkt vid köpet.

 

 

Se vidare information på http://www.skatteverket.se

 

HAR DU EN FRÅGA TILL OSS? - LÄMNA DITT MOBILNUMMER ELLER MAIL SÅ ÅTERKOMMER VI.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till fredag.

KONTAKT

Hyltebergsvägen 15

433 31 Partille

 

031-760 24 22

Maila oss

 

Orgnr. 556649-4919

Följ oss här 

Instagram  

 

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Porthalla VVS aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Porthalla VVS.