Erfaren rörläggare i Göteborg & Partille | Porthalla EST 2003

Renovering av badrummet, köket eller den stora villan? Porthalla VVS AB, utför jobb i hela Göteborg med omnejd. Med våra 35 år i branschen är vi en VVS firma med egen snickare med mycket rutin och kunskap för olika uppdrag.

Vanliga VVS-uppdrag i vår vardag

Badrum

 Specialiserat på badrumsrenovering sedan 2003. Vi sköter allt från planering och rivning till uppförande och städning.

Kök

Professionellt alternativ när du ska renovera köket och behöver hjälp av en rörmokare. Kontakta oss för kostnadsfri offert på köksrenovering .

Renovering

Porthalla VVS frigör din tid genom att tryggt, snabbt och säkert genomföra dina renoveringsprojekt. 

Välkomna!

Reparation

Vi hjälper dig med droppande kranar, rinnande toaletter, problem med golvbrunnar och vattenburna element.

Nya blandare

Byta kran – Byte av köksblandare eller duschblandare. Ny design eller har du problem med din blandare? Vi hjälper dig byta.

Byta wc-stol

Vi hjälper dig byta din toastol eller handfat, kanske bägge. Vi byter ut köksblandare, duschset, tvättställ och mycket annat i ditt hem till fast pris.

Byta element

Montering och inkoppling av ny radiator till befintligt vatten. Monteras enligt anvisningar. Luftning. Med eller utan ROT-avdrag.

Nya rör

Oavsett om du vill byta eller montera nya rör i badrum, kök, grovkök eller garaget så hjälper vi dig gärna med monteringen.

HAR DU EN FRÅGA TILL OSS? - LÄMNA DITT MOBILNUMMER ELLER MAIL SÅ ÅTERKOMMER VI.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till fredag.