Erfaren rörläggare i Göteborg & Partille | Porthalla EST 2003

Renovering av badrummet, köket eller den stora villan? Porthalla VVS AB, utför jobb i hela Göteborg med omnejd. Med våra 35 år i branschen är vi en VVS firma med egen snickare med mycket rutin och kunskap för olika uppdrag.

Vanliga uppdrag i vår vardag

Badrum

 Specialiserat på badrumsrenovering sedan 2003. Vi sköter allt från planering och rivning till uppförande och städning.

Kök

Professionellt alternativ när du ska renovera köket. Kontakta oss för kostnadsfri offert på köksrenovering .

Renovering

Porthalla frigör din tid genom att tryggt, snabbt och säkert genomföra dina renoveringsprojekt. 

Välkomna!

Reparation

Vi hjälper dig med droppande kranar, rinnande toaletter, problem med golvbrunnar och vattenburna element.

Nya blandare

Byta kran – Byte av köksblandare eller duschblandare. Ny design eller har du problem med din blandare? Vi hjälper dig byta.

Byta wc-stol

Vi hjälper dig byta din toastol eller handfat, kanske bägge. Vi byter ut köksblandare, duschset, tvättställ och mycket annat i ditt hem till fast pris.

Byta element

Montering och inkoppling av ny radiator till befintligt vatten. Monteras enligt anvisningar. Luftning. Med eller utan ROT-avdrag.

Nya rör

Oavsett om du vill byta eller montera nya rör i badrum, kök, grovkök eller garaget så hjälper vi dig gärna med monteringen.

FRÅGA TILL VÅR RÖRLÄGGARE? - LÄMNA DITT MOBILNUMMER SÅ RINGER VI UPP

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till fredag.

KONTAKT

Hyltebergsvägen 15

433 31 Partille


031-760 24 22

kontakt@porthallavvs.se


Orgnr. 556649-4919

Följ oss här 

Instagram  

 

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Porthalla VVS aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Porthalla VVS.