Rörmokare Askim

Fasta Priser och Snabb Service
 

En VVS-firma som levererar kvalitet i hela Askim med omnejd

Vi är en VVS-firma med rörmokare i Askim som monterar, installerar och reparerar allt inom VVS, och vi vänder oss till både företag och privata kunder. Med våra 35 år i branschen har vi rörmokare med både mycket rutin och kunskap inom VVS som vi kan dela med oss av, och ta fram den lösning som är bäst för just dig. Med en blandning av unga rörmokares entusiasm och nytänkande, till äldre rörmokare och dess erfarenhet inom rör, kan vi lösa det mesta inom VVS och rörläggeri. Vi finns nära dig i Askim med omnejd. Ring eller kontakta oss via formuläret när du behöver en rörmokare.

Fasta priser - snabbservice

Snabbservice avseende byte avblandare, Byte av tvättställsblandare, Byte av wc stol, byte av radiatorventiler, vattenmätarkonsol och Vattenutkastare.

Byte av vattenmätarkonsol.

VVS Installationer

Dags att byta panna? - Oavsett vilka VVS-installationer det är du behöver hjälp med kan våra rörmokare i Askim hjälpa dig med det. Vi fixar det mesta inom VVS.

En droppande badrumskran som är något rörmokare på Porthalla VVS kan hjälpa till att åtgärda.

VVS - service

Söker du en rörmokare och VVS-montör i Askim så är Porthalla VVS det självklara valet. Hos oss får du snabb och effektiv service med alla typer av VVS-arbeten

Rörmokare i Askim

Porthalla VVS & Bygg är en erfaren rörmokare med egen snickare, och vi kan hjälpa dig med det mesta inom VVS & snickeri. Söker du en erfaren rörmokare i Askim? Ring/smsa 0733 - 446462 eller kontakta oss via vårt formulär så återkommer vi så fort vi kan. Tveka inte att höra av dig om du har någon som helst fråga. SMSA oss gärna, så ringer vi tillbaka.

Öppet vardagar 08:00-16:00

OBS! Det finns ingen butik.

 

Porthalla VVS & Bygg

Hyltebergsvägen 15

Tel.: 0733 - 44 64 62

Gör en förfrågan direkt så återkommer vi så fort vi kan!

Beskriv uppdraget och bifoga gärna bilder. Vi bokar en service tid och ser till att arbetet utförs.

 

Våra arbetstider

Söndag Stängt

Måndag 08:00 AM - 04:00 PM

Tisdag 08:00 AM - 04:00 PM

Onsdag 08:00 AM - 04:00 PM

Torsdag 08:00 AM - 04:00 PM

Fredag 08:00 AM - 04:00 PM

Lördag Stängt

Såhär gör du när du behöver en rörmokare!

Ring 031-7602422 och lämna namn, telnr och din adress. Du behöver också kort beskriva det du önskar hjälp med eller beskriva det du upplever. Det går även bra att kontakta oss via kontaktsidan formulär. Välkomna!

Läs våra recensioner eller lämna ett omdöme

Vi värderar er upplevelse högt!

Till våra recensioner

Service på topp

Jag behövde konsultera om en värmepanna. Inga problem, trevliga och framför allt kunniga. Återkommer gärna som kund till hösten.

Anne - 16/01/2019

Toppen

Toppen bra killar, som är proffs, som man kan lita på, vi är verkligen nöjda, ordnar allt till det bästa, snabba och noggranna.

Evy - 14/08/2019