Servicebil i GBG!

 Har pumpen stannat, slutat värma? Boka felsöking av ditt värmesystem. Vi erbjuder även installation & försäljning av värmepump / värmepannor. Boka 24H.

Genom att skicka in förfrågan tillåter jag Porthalla att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.

Installation av värmepump / värmepannor

Ibland kan ditt värmesystem krångla. Temperaturen kan vara för låg eller för hög, värmepumpen kan föra oväsen, en säkring kan ha gått eller så kanske värmepumpen helt har slutat fungera. Den kan också läcka vatten, sakna tryck eller lukta bränt. Ofta varnar värmepumpen med en felkod i dessa situationer. Då kan det vara bra att kontakta oss på Porthalla VVS för en felsökning värmesystemet.

felsökning på värmepump i fastighet

Felsökning värmesystem

Vid en felsökning undersöker vi elanslutningarna och testar funktionerna för att identifiera felet. När vi har kommit fram till vad som är trasigt, reparerar vi värmepumpen på plats om det är möjligt. Annars beställer eller hämtar vi de nödvändiga delarna och åtgärdar problemet så snart vi har dem.

Service på värmepump i fastighet

Utbytes-installation ROT

Även om värmepumpen fungerar som den ska, kan den behöva service och underhåll. Våra erfarna och kunniga tekniker hjälper dig med detta. Vid en service kontrollerar vi tryck, filter och säkerhetsventiler, och byter ut eventuellt trasiga delar vid behov.

Installation av nibe eller ivt värmepump i fastighet

Installation värmepump

Ska du köpa en ny värmepump eller installera en värmepanna du redan har köpt? Du är välkommen att kontakta oss på Porthalla VVS. Vi arbetar i Göteborg med omnejd och installerar bland annat Nibe och IVT. Vi hjälper dig att installera den panna som passar bäst för dina behov, ditt hus och dina önskemål.

Dags att byta värmepump?

Utvecklingen och innovationen inom luftvärmepumpar går ständigt framåt, och det har hänt mycket de senaste åren. Om du har en äldre luftvärmepump och funderar på att byta till en ny, kan du förvänta dig förbättringar och märka skillnad ganska snabbt. Förutom bättre effektivitet är de nyare modellerna också tystare i drift.

Gratis/ Offert