Byta ytterdörr inkl montering

Alltid bra priser på montering av ytterdörrar i Göteborg med omnejd. Vi hjälper dig att mäta, välja rätt dörr och montera dörren med eller utan Rot avdrag. Dir. snickare 0709 - 42 04 95

Vi på Porthalla har snickare som monterar ytterdörrar i Göteborg och Partille med omnejd. Utöver ytterdörrar säljer och monterar vi även skjutdörrar, innerdörrar, fönster och takfönster. 

För oss är det en självklarhet att göra snygga jobb, hålla tider och hjälpa till på bästa sätt. Därför erbjuder vi kunsultation från ledande dörrtillverkare, så att du oberoende kan välja den dörr som just passar bäst till din bostad, inte bara vad en enskild tillverkare har att erbjuda. Du får hjälp av en dörrspecialist, både i dina val av ytterdörr, installationen och även ROT avdrag om det går och önskas.

Välkommen till Porthalla i Göteborg när du behöver hjälp att byta din ytterdörr.

Vi hjälper dig att byta din dörr i Göteborg

Har du också en ytterdörr med sidofönster som behöver bytas? Varmt välkommen att kontakta oss via formuläret här på sidan, eller ring 0709 - 42 04 95

 

Riktpriser för dörrar och byte av dörrar

 

Ytterdörr

En ytterdörr kostar oftast från 5 000 kr till 30 000 kr beroende på dörrtyp,  dörr eller om det är en säkerhetsdörr.

 

Innerdörr

Innerdörrar är oftast billigare att köpa än ytterdörrar. Priset för en innerdörr kostar från några 100 kr för en enkel modell upp till 10 000 kr för en designinnerdörr.

 

Övrigt material vid dörrbyte

Du behöver även räkna till dörrhandtag, dörrkarm och tröskel. Materialet hamnar oftast på mellan 800 kr och 2 500 kronor per dörr. Behövs ytterligare förarbete eller håltagning tillkommer material även för detta.

 

Om du byter innerdörrar kan du använda rot-avdraget för arbetskostnaden, avdraget får däremot inte nyttjas för byte av ytterdörrar. Läs mer om rot-avdraget.

Vad kostar det att sätta in nya dörr?

Prisförfrågan

Ny kund
Kund sedan tidigare
Ytterdörr
Ytterdörr + sidofönster
Dörr grovkök
Altandörr
Garagedörr
Innerdörrar (skriv antal nedan)
Enbart montering
Mäta+konsultation+montering
Med rot
Utan rot

Avsändare

Ingen fil vald
Genom att skicka in förfrågan tillåter jag Porthalla att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.