Byta ytterdörr inkl montering i Göteborg

Alltid bra priser på montering av ytterdörrar i Göteborg med omnejd. Vi hjälper dig att mäta, välja rätt dörr och montera dörren med eller utan Rot avdrag. Dir. snickare 0709 - 42 04 95

Vi på Porthalla har snickare som monterar ytterdörrar i Göteborg med omnejd. Utöver ytterdörrar säljer och monterar vi även skjutdörrar, innerdörrar, fönster och takfönster. 

För oss är det viktigt att göra snygga jobb, hålla tider och hjälpa till på bästa sätt. Därför erbjuder vi kunsultation från ledande dörrtillverkare, så att du oberoende kan välja den dörr som just passar bäst till din bostad, inte bara vad en enskild tillverkare har att erbjuda. Du får hjälp av en dörrspecialist, både i dina val av ytterdörr, installationen och även ROT avdrag om det går och önskas.

Välkommen till Porthalla när du behöver hjälp att byta din ytterdörr.

Vi hjälper dig att byta din dörr i Göteborg

Har du oxå en ytterdörr med sidofönster som behöver bytas? Riktpriser för dörrar


En ytterdörr kostar oftast från 5 000 kronor till 30 000 kr beroende dörrtyp,  dörr eller en säkerhetsdörr.

 

Innerdörrar är oftast billigare att köpa än ytterdörrar. Priset för en innerdörr från några 100 kr för en enkel modell upp till 10 000 kr får någon design innerdörr.

 

Övrigt material
Sedan behöver du räkna till dörrhandtag, dörrkarm och tröskel. Materialet hamnear oftast mellan 800 och 2 500 kronor per dörr. Behövs ytterligare förarbete eller håltagning tillkommer material även för detta.

 

Om du byter innerdörrar kan du använda rot-avdraget för arbetskostnaden, avdraget får däremot inte nyttjas för byte av ytterdörrar. Läs mer om rot-avdraget.

Vad kostar det att sätta in nya dörr?

Prisförfrågan

Ytterdörr
Ytterdörr + sidofönster
Dörr grovkök
Altandörr
Garagedörr
Innerdörrar (skriv antal nedan)
Enbart montering
Mäta+konsultation+montering
Med rot
Utan rot

Avsändare

KONTAKT

Hyltebergsvägen 15

433 31 Partille


031-760 24 22

kontakt@porthallavvs.se


Orgnr. 556649-4919

Följ oss här 

Instagram  

 

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Porthalla VVS aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Porthalla VVS.